10 Oktober: Béda antara owahan

38 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: bcl:Oktobre 10; kosmetik perubahan
c (bot Membuang: wuu:10月10号)
c (bot Menambah: bcl:Oktobre 10; kosmetik perubahan)
<b>''' 10 [[Oktober]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 283 utawi 284 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1740]]''' – Dinten kaping kalih pambantaian tiyang [[Tionghoa]] ing [[Batavia]]. Paling sekedhik 10.000 tiyang tiwas.
* '''[[1780]]''' - [[Topan]] ageng niwasaken 20.000-30.000 jiwa ing kawasan [[Karibia]].
* '''[[1938]]''' - [[Perang Donya II]]: [[Jerman]] nyaplok wilayah [[Sudetenland]] saking [[Cekoslowakia]].
* '''[[1964]]''' - [[Olimpiade]] [[musim panas]] [[1964]] dipunbikak ing [[Tokyo]], [[Jepang]].
* '''[[1970]]''' - [[Fiji]] pikantuk kamardikanipun.
* '''[[1979]]''' - [[Permainan]] [[Pac-Man]] dipunrilis ing [[Jepang]] déning [[Namco]].
* '''[[1986]]''' - [[Lindhu]] kanthi kekiyatan 7,5 [[skala Richter]] ngguncang [[San Salvador]], [[El Salvador]], niwasaken watara 1.500 tiyang.
* '''[[1987]]''' - Pamaréntahan [[militer]] pimpinan [[Sitiveni Rabuka]] nelakaken [[Fiji]] minangka [[republik]].
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
: [[9 Oktober]] - [[10 Oktober]] - [[11 Oktober]]
 
{{commonscat|10 October}}
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:10 Oktober]]
[[az:10 oktyabr]]
[[bat-smg:Spalė 10]]
[[bcl:Oktobre 10]]
[[be:10 кастрычніка]]
[[be-x-old:10 кастрычніка]]
4.375

besutan