18 Oktober: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: bcl:Oktobre 18; kosmetik perubahan
c (bot Membuang: wuu:10月18号)
c (bot Menambah: bcl:Oktobre 18; kosmetik perubahan)
<b>''' 18 [[Oktober]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 291 utawi 292 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1851]]''' - Novel ''[[Moby-Dick]]'' karyanipun [[Herman Melville]] dipunterbitaken kanggé sepisananipun.
* '''[[1989]]''' - Pamimpin [[Jerman Wétan]], [[Erich Honecker]], ngunduraken dhiri.
* '''[[1991]]''' - [[Azerbaijan]] nelakaken kamardikan saking [[Uni Sovyèt]].
 
== Wiyosan ==
* [[1653]] - [[Abraham van Riebeeck]], bakal dados [[Gubernur-Jendral]] [[Hindhia-Walandi]] di [[Batavia]] antawis taun [[1709]] - [[1713]], lair ing [[Afrika Kidul]].
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:18 Oktober]]
[[az:18 oktyabr]]
[[bat-smg:Spalė 18]]
[[bcl:Oktobre 18]]
[[be:18 кастрычніка]]
[[be-x-old:18 кастрычніка]]
4.375

besutan