Basa Sundha: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: cy:Swndaneg; kosmetik perubahan
(typo)
c (bot Menambah: cy:Swndaneg; kosmetik perubahan)
Dialek Bahasa Sundha uga akèh, miwiti saka dhialèk Sundha Banten, nganthi dhialèk Sundha ing Jawa Tengah, piwates ing Bantarkawung, Brebes lan diwatesi basa ing Kali Pemali, sing mula kecampur karo [[Basa Jawa]]. Nanging basa baku sing bisa ditampa déning sakabèhé penutur Basa Sundha sing asalé saka dhialèk kutha [[Bandung]], utawa kerep disebut '''basa sakola''' jaman mbiyèn.
 
== Uga pirsanana ==
 
* [[Aksara Sundha]]
 
[[an:Idioma sundanés]]
[[cy:Swndaneg]]
[[de:Sundanesische Sprache]]
[[en:Sundanese language]]
38.264

besutan