Opsterland: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: ca:Opsterland
c (bot Menambah: stq:Opsterlân)
c (bot Menambah: ca:Opsterland)
[[Kategori:Gemeente ing Walanda]]
 
[[ca:Opsterland]]
[[de:Opsterland]]
[[en:Opsterland]]
70.202

besutan