Kutha Tidhoré Kapuloan: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: ja:ティドレ島
c (bot Menambah: et:Tidore)
c (bot Menambah: ja:ティドレ島)
[[id:Kota Tidore Kepulauan]]
[[it:Tidore]]
[[ja:ティドレ島]]
[[ko:티도레 섬]]
[[nl:Tidore]]
70.202

besutan