Organisme: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:Organismo
c (bot Menambah: hi:सजीव)
c (bot Menambah: war:Organismo)
[[vi:Sinh vật]]
[[vls:Organisme]]
[[war:Organismo]]
[[yi:ארגאניזם]]
[[zh:生物]]
25.160

besutan