23 Mèi: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ar:ملحق:23 مايو; kosmetik perubahan
c (bot Mengubah: mhr:23 Ага)
c (bot Mengubah: ar:ملحق:23 مايو; kosmetik perubahan)
<b>''' 23 [[Mei]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 143 utawi 144 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
{{gambarberita|Coat of arms of the Netherlands.svg|[[Belanda]]}}
* '''[[1568]]''' - [[Walanda|Walandi]] mardika saking [[Spanyol]].
* '''[[1934]]''' - Duo [[perampok]] [[bank]] [[AS|Amerika]], [[Bonnie lan Clyde]], dipunsergap pulisi lan dipuntémbak nagntos pejah ing Black Lane, [[Louisiana]].
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
* [[1699]] - [[Syekh Yusuf]], pahlawan nasional RI, ing [[Sri Lanka]].
* [[1838]] - [[Jan Willem Janssens]], mantan [[Gubernur-Jendral]] [[Hindhia-Walanda]] ing [[Batavia]] taun [[1811]], ing [[Den Haag]].
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:23 May}}
:[[22 Mei]] - [[23 Mei]] - [[24 Mei]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:23 Mei]]
[[an:23 de mayo]]
[[ar:ملحق:23 مايو]]
[[arz:23 مايو]]
[[ast:23 de mayu]]
40.597

besutan