22 Mèi: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ar:ملحق:22 مايو; kosmetik perubahan
c (bot Mengubah: mhr:22 Ага)
c (bot Mengubah: ar:ملحق:22 مايو; kosmetik perubahan)
<b>''' 22 [[Mei]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 142 utawi 143 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[2008]] - Film ''[[Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull]]'' dirilis. Film iki film kaping 4 ing siklus [[Indiana Jones]] lan metu sawisé 19 taun.
 
== Wiyosan ==
* [[1671]] - [[Abraham Patras]], bakal dados [[Gubernur-Jendral]] [[Hindhia-Walandi]] ing [[Batavia]] antawis taun [[1735]] - [[1737]], lair ing [[Grenoble]], [[Prancis]].
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:22 May}}
:[[21 Mei]] - [[22 Mei]] - [[23 Mei]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:22 Mei]]
[[an:22 de mayo]]
[[ar:ملحق:22 مايو]]
[[arz:22 مايو]]
[[ast:22 de mayu]]
40.192

besutan