Kitab Purwaning Dumadi: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
bot Membuang: tum:Genesis
c (bot Menambah: yo:Ìwé Genesisi)
c (bot Membuang: tum:Genesis)
[[tl:Henesis]]
[[tr:Tekvin]]
[[tum:Genesis]]
[[ug:Injilning birinchi tomi]]
[[uk:Книга Буття]]
17.355

besutan