Filum: Béda antara owahan

52 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: ta:தொகுதி (உயிரியல்); kosmetik perubahan
c (bot Menambah: sk:Kmeň (taxonómia))
c (bot Menambah: ta:தொகுதி (உயிரியல்); kosmetik perubahan)
'''Filum''' saka [[basa Yunani]]; ''phylum'' yaiku cawang. Biasané [[tembung]] iki dipigunaké ing [[linguistik|èlmu basa]] perbandingan utawa ing èlmu [[biologi]] kanggo ngklasifikasi gandhéngan 'kulawarga' antar [[jenis]] utawa [[basa]] .
 
Ing '''biologi''', [[klasifikasi]] iki khusus kanggo [[sato kewan]] kang dipérang manèh dadi: [[subfilum]], [[kelas (biologi)|kelas]], [[Ordo (biologi)|ordo]], [[Famili (biologi)|famili]], [[genus]] dan [[spesies]]. Saya mudhun urutan klasifikasiné, saya akeh kamemperan [[individu]]né.
 
Ing èlmu basa, iki arupa klompok basa atawa [[rumpun basa]] kang misah sekitar 50 nganti 100 [[abad]] kepungkur.
 
 
[[kategoriKategori:Klasifikasi ilmiah]]
 
[[af:Phylum]]
[[sl:Deblo (taksonomija)]]
[[sv:Stam (biologi)]]
[[ta:தொகுதி (உயிரியல்)]]
[[th:ไฟลัม]]
[[tr:Şube (biyoloji)]]
40.556

besutan