Kreta: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tt:Крит
(~kat)
c (bot Menambah: tt:Крит)
[[Kategori:Periphery ing Yunani]]
[[Kategori:Turisme ing Yunani]]
 
 
[[ar:كريت]]
[[th:ครีต]]
[[tr:Girit]]
[[tt:Крит]]
[[uk:Крит]]
[[ur:کریٹ]]
40.143

besutan