Overbetuwe: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: ca:Overbetuwe
c (bot Menambah: de, en, eo, fi, fr, id, it, li, ms, nds-nl, ro, sv, vo)
c (bot Menambah: ca:Overbetuwe)
[[Kategori:Gemeente ing Walanda]]
 
[[ca:Overbetuwe]]
[[de:Overbetuwe]]
[[en:Overbetuwe]]
70.202

besutan