17 Sèptèmber: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ar:ملحق:17 سبتمبر; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: bcl:Septyembre 17)
c (bot Mengubah: ar:ملحق:17 سبتمبر; kosmetik perubahan)
<b>''' 17 [[September]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 260 utawi 261 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|17 September}}
:[[16 September]] – [[17 September]] – [[18 September]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:17 September]]
[[an:17 de setiembre]]
[[ar:ملحق:17 سبتمبر]]
[[arz:17 سبتمبر]]
[[ast:17 de setiembre]]
39.414

besutan