23 Sèptèmber: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ar:ملحق:23 سبتمبر; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: bcl:Septyembre 23)
c (bot Mengubah: ar:ملحق:23 سبتمبر; kosmetik perubahan)
<b>''' 23 [[September]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 266 utawi 267 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
* [[1953]] - [[Sofyan Djalil]], Menteri Negara Komunikasi dan Informasi Indonesia
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
* Dinten Bahari
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|23 September}}
:[[22 September]] – [[23 September]] – [[24 September]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:23 September]]
[[an:23 de setiembre]]
[[ar:ملحق:23 سبتمبر]]
[[arz:23 سبتمبر]]
[[ast:23 de setiembre]]
40.547

besutan