25 Sèptèmber: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ar:ملحق:25 سبتمبر; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: bcl:Septyembre 25)
c (bot Mengubah: ar:ملحق:25 سبتمبر; kosmetik perubahan)
<b>''' 25 [[September]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 268 utawi 269 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1810]] - [[Herman Willem Daendels]] ngresmèkaken pindhahipun ibukitha Bandhung ingkang dipunpimpin déning Bupati [[R.A. Wiranatakusumah II]]
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|25 September}}
:[[24 September]] – [[25 September]] – [[26 September]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:25 September]]
[[an:25 de setiembre]]
[[ang:25 Hāliȝmōnaþ]]
[[ar:ملحق:25 سبتمبر]]
[[arz:25 سبتمبر]]
[[ast:25 de setiembre]]
39.468

besutan