2 Sèptèmber: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ar:ملحق:2 سبتمبر; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: bcl:Septyembre 2)
c (bot Mengubah: ar:ملحق:2 سبتمبر; kosmetik perubahan)
<b>''' 2 [[September]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 245 utawi 246 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1945]] - [[Perang Donya II]]: bibar. Jepang tandha tangan syarat-syarat kalah ing kapal perang Missouri kaliyan sampun ditampi déning Jendral Douglas MacArthur saha Admiral Chester Nimitz.
* 1945 - Proklamasi kamardikan [[Vietnam]] dados negari ([[Vietnam Lor]]).
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[1 September]] – [[2 September]] – [[3 September]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
{{commonscat|2 September}}
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:2 September]]
[[an:2 de setiembre]]
[[ang:2 Hāliȝmōnaþ]]
[[ar:ملحق:2 سبتمبر]]
[[arz:2 سبتمبر]]
[[ast:2 de setiembre]]
39.441

besutan