14 Sèptèmber: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ar:ملحق:14 سبتمبر; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: bcl:Septyembre 14)
c (bot Mengubah: ar:ملحق:14 سبتمبر; kosmetik perubahan)
<b>''' 14 [[September]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 257 utawi 258 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[2003]] - [[Swedia]] ing satunggiling [[referendhum|référèndum]] nolak [[Euro]].
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[13 September]] – [[14 September]] – [[15 September]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
{{commonscat|14 September}}
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:14 September]]
[[an:14 de setiembre]]
[[ar:ملحق:14 سبتمبر]]
[[arz:14 سبتمبر]]
[[ast:14 de setiembre]]
37.943

besutan