Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
92 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
Kaca énggal: Dalem badhe tumut nyunting wonten Wikipédia Basa Jawi.<br> Nuwun sewu menawi wonten klentu.
(Kaca énggal: Dalem badhe tumut nyunting wonten Wikipédia Basa Jawi.<br> Nuwun sewu menawi wonten klentu.)
(Ora ana béda)
6.102

besutan