Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
454 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Dalem badhe tumut nyunting wonten Wikipédia Basa Jawi.<br> Nuwun sewu menawi wonten klentu.)
 
<!---
{{userboxtop|Profil}}
{{pengguna Indonesia}}
{{pengguna ayah}}
{{Pengguna yang bisa membaca aksara Jawa}}
{{Pengguna yang bisa membaca abjad Arab}}
{{pengguna kopi}}
{{pengguna perokok}}
{{Pengguna berpesiar}}
{{Pengguna fotografi}}
{{userboxbottom}}
{{userboxtop|Wiki...}}
{{Pengguna Laptop}}
{{pengguna Firefox}}
{{Pengguna perintis}}
{{Pengguna merapikan}}
{{userboxbottom}}
--->
{{userboxtop|Basa}}
{{user jv}}
{{user id-3}}
{{userboxbottom}}
 
Dalem badhe tumut nyunting wonten Wikipédia Basa Jawi.<br>
Nuwun sewu menawi wonten klentu.
6.102

besutan