Wikipedia:Katrangan ing basa Jawa ngoko: Béda antara owahan

c
Suntingan 77.93.216.69 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Wutsje
(←Ngganti kaca karo 'DELETED * ???? - † 2009')
c (Suntingan 77.93.216.69 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Wutsje)
'''Proyèk Wikipedia''' nduwèni panjangka nggawé [[ensiklopedhi|ènsiklopédhi]] sing paling pepak ing sakabèhing prakara saindengé donya. Ana ing kéné, sok sapa sing kepéngin nggawé utawa nulis artikel ing '''Wikipédia [[Basa Jawa]]''' bisa mujudaké karepé. Kabèh wong, bisa nambah lan ngowahi saben artikelé, sanalika iku uga tanpa perlu log in. Uga delengen kaca [http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:FAQ <i>FAQ</i>] (ing basa Inggris) kanggo katrangan luwih pepak bab proyèk iki, lan kaca [http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Help <i>help</i>] kanggo katrangan bab cara migunakaké lan urun kontribusi ing Wikipedia. Kanggo panyobané mara jajalen nyunting ing [[wikipedia:kothak wedhi|kothak wedhi]]! Isi Wikipedia ana ing [[GFDL|Lisensi Dhokumèntasi Bébas GNU]], kang tegesé bébas lan bakal bébas nganti salawasé. Coba delengen uga [[Wikipedia:Hak cipta|hak cipta]] kanggo katrangan luwih cetha babagan hak cipta iki, sumber kabuka, lan isi bébas.<br>
DELETED * ???? - † 2009
 
==Bali menyang==
* [[Kaca Utama]]
 
[[Kategori:Wikipedia]]
138

besutan