Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
5 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Nuwun sewu menawi wonten klentu.
 
Ingkang bade dalem lengkapidamel inggih puniko :
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kutha Banjarmasin]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kutha Banjarbaru]]. TasihSampun dipun garaprampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Banjar]]. Tasih dipun garap.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Barito Kuala]]. Tasih dipun garap.
6.102

besutan