Wikipédia:Wara-wara: Béda antara owahan

69 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
cTidak ada ringkasan suntingan
 
==Liya-liya==
* 19 Februari 2007- [[User:Anggoro|Anggoro]] diangkat dadi birokrat.
* 28 Januari 2007 - [[User:IvanLanin]] [[: MediaWiki:ExtraEditButtons.js|mrogram]] supaya ana tombol tambahan ing kothak panyuntingan.