Kendhang: Béda antara owahan

110 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
(Kaca énggal: thumb|240px|Kendang - saka Commons '''Kendhang''' iku salahsijining piranti gamelan Jawa sing ditabuh nganggo tapak tangan dadi ora ngang...)
 
 
==Jinis==
Ana 4 jinis kendhang yaiku: (urutan saka sing paling gede ukurane)
*[[Kendhang gendhing]] utawa [[kendhang ageng]] ([[kendhang gede]])
*[[Kendhang batangan]] utawa [[kendhang wayangan]]
*[[Kendhang wayanganciblon]]
*[[Kendhang ketipung]]
 
8.964

besutan