Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
304 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Pisungsun Barnstar Lading emas
(Pisungsun Barnstar Lading emas)
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Barito Kuala]]. Tasih dipun garap.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] sanesipun.
 
==Barnstar Wikipedia==
{{Lading emas|Barnstar Lading emas kaaturaken dhumateng [[Panganggo:Sabudis|Panganggé Sabudis]] minangka pakurmatan anggènipun kersa nyengkuyung tuwuhing Wikipedia abasa Jawi. [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|wicara]]</sup> 21:11, 20 November 2009 (UTC)}}
78.624

besutan