Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
25 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
id:
(Pisungsun Barnstar Lading emas)
(id:)
==Barnstar Wikipedia==
{{Lading emas|Barnstar Lading emas kaaturaken dhumateng [[Panganggo:Sabudis|Panganggé Sabudis]] minangka pakurmatan anggènipun kersa nyengkuyung tuwuhing Wikipedia abasa Jawi. [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|wicara]]</sup> 21:11, 20 November 2009 (UTC)}}
 
[[id:Pengguna:Sabudis]]