Rosetta: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: ka:რაშიდი; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ko:로제타 (이집트))
c (bot Menambah: ka:რაშიდი; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:Historical cannons in Rosetta.JPG|thumb|Mriyem saka abad kaping 19 ing Rosetta]]
'''Rosetta''' utawa '''Rashid''' ([[Basa Arab]] <big><big>رشيد‎</big></big>) iku sawijining kutha palabuhan ing [[Dèlta Kali Nil]], [[Mesir]]. Kutha iki misuwur amerga ing kéné ing taun 1799 ditemokaké [[Watu Rosetta]], sawijining prasasti ing rong basa, yaiku [[basa Yunani]] lan [[basa Mesir]] ing rong aksara. Pedunung kutha iki kira-kira ana 60.000 jiwa.
 
[[it:Rosetta (città)]]
[[ja:ロゼッタ (エジプト)]]
[[ka:რაშიდი]]
[[ko:로제타 (이집트)]]
[[nl:Rosetta (Egypte)]]
40.179

besutan