Ostenrik-Honggari: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Mengubah: es:Imperio austrohúngaro; kosmetik perubahan
c (bot Mengubah: es:Imperio austrohúngaro; kosmetik perubahan)
[[FileGambar:Österreich-Ungarns Ende.png|thumb|250px|right|Austria–Hungary and new states that emerged in 1918.]]
 
'''Austria-Hungaria''' utawa '''Kakaisaran Austro-Hungaria''' iku sawijining negara ing [[Eropah|Eropah Tengah]] sing madeg antara taun 1867 nganti 1918. Negara iki gabungan saka negara-negara [[Austria]] lan [[Hungaria]] sing dipimpin dening siji kaisar (''monarch'').
* [http://www.geldschein.at History of Austro-Hungarian currency]
 
[[CategoryKategori:Sajarah Eropah]]
[[CategoryKategori:Tilas negara ing Eropah]]
 
[[af:Oostenryk-Hongarye]]
[[en:Austria–Hungary]]
[[eo:Aŭstrio-Hungario]]
[[es:Imperio Austrohúngaroaustrohúngaro]]
[[et:Austria-Ungari]]
[[eu:Austria-Hungariako Inperioa]]
39.886

besutan