Kutha Banyumas: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  17 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Terjemah|basa=Indonesia}}
 
Nuwun sewu sedulur. Nyong jan kepengin banget ngisi informasi ngenani Banyumas, ning wektune urung ana. Kiye tek copy sekang web site Banyumasan yakuwe : http://groups.yahoo.com/group/banyumas/
Mengko ari ana wektu arep tek up-date tek terjemahaken basa Banyumas.