Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
402 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(id:)
c
 
Dalem badhe tumut nyunting wonten Wikipédia Basa Jawi.<br>
Nuwun sewu menawi wonten klentu.
 
Ingkang bade dalem damel inggih puniko :
<ol style="list-style-type: lower-alpha;">
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kutha Banjarmasin]]. Sampun rampung.
<li>Wilayah administratif :
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kutha Banjarmasin]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kutha Banjarbaru]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Banjar]]. Tasih dipun garap.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Barito Kuala]]. TasihSampun dipun garaprampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Balangan]]. Tasih dipun garap.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] sanesipun.
<li>Gunung-gunung wonten cithakan puniko : "''[[Cithakan:Gunung ing Indonésia]]''". Tasih dipun garap.
<li>Bandar udhara wonten cithakan puniko :"''[[Cithakan:Bandar udhara ing Indonésia]]''". Tasih dipun garap.
<li>Kaliyan sanesipun.
</ol>
Nuwun sewu menawi wonten klentu.
 
 
==Barnstar Wikipedia==
6.102

besutan