Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca: Béda antara owahan

c
(Kaca énggal: {{sidhatan|WP:BUSAK}} Mung para pangurus sing bisa mbusak artikel. Panjenengan bisa mbiyantu para pangurus kanthi nuduhaké artikel sing pantes dibusak kanth...)
 
:Wikipedia Jawa saiki durung nduwé pituduh prakara mitayani apa ora '(notabilitas)'; kanggo pitulung [[:en:Wikipedia:Notability]] bisa kanggo rujukan. Amarga notabilitas iku prakara sing ora tinamtu, mula alesané kudu dijlèntrèhaké ing kaca rembugan supaya dapat digunakan sebagai rujukan. Karena notabilitas suatu topik kadang tidak bisa ditimbang déning panganggo liyané.
*'''isi artikel ora bobot'''
:ArtikelsingArtikel sing ora mènèhi katrangan sing cukup bisa dipratimbangaké supaya dibusak, upamané yèn ing njero artikel [[Gunung Slamet]] mung ana ukara 'Slamet iku jeneng sawijining gunung'. Pancèn bisa waé dikembangaké panganggo liyané supaya ora layak dibusak
 
[[kategori:Kawicaksanan Wikipedia|{{PAGENAME}}]]