Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] sanesipun.
<li>Gunung-gunung wonten cithakan puniko : "''[[Cithakan:Gunung ing Indonésia]]''". Tasih dipun garap.
<li>Bandar udhara wonten cithakan puniko :"''[[Cithakan:BandarBandhar udhara ing Indonésia]]''". Tasih dipun garap.
<li>Kaliyan sanesipun.
</ol>
6.102

besutan