Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
c (Kabupatèn Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Kabupatèn Gunungkidul: pasang aksara)
c (bot Mengubah: id:Kabupaten Gunungkidul)
[[en:Gunung Kidul Regency]]
[[fr:Gunung Kidul]]
[[id:Kabupaten Gunung KidulGunungkidul]]
[[ms:Kabupaten Gunung Kidul]]
40.143

besutan