Segovia: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: sk:Segovia; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: nn:Segovia)
c (bot Menambah: sk:Segovia; kosmetik perubahan)
Jeneng Segovia dijupuk saka jeneng '''Šiqūbiyyah''' ([[Basa Arab|Arab]]: شقوبية). Sawetara wangunan kuno ing Segovia ditetepaké minangka [[Situs Warisan Donya UNESCO]] ing taun [[1985]].
 
== Pranala jaba ==
{{commons}}
* [http://www.segovia.es Situs resmi]
 
{{geo-stub}}
[[ro:Segovia]]
[[ru:Сеговия]]
[[sk:Segovia]]
[[sl:Segovia]]
[[sr:Сеговија]]
38.419

besutan