Powiat Parczew: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
bot Mengubah: uk:Парчівський повіт; kosmetik perubahan
c (bot Mengubah: uk:Парчівський повіт; kosmetik perubahan)
}}
 
'''Powiat Parczew''' iku sawijining <i>''[[powiat]]</i>'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaiku [[Parczew]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Lublin]] lan nduwé pedunung 36.644 jiwa.
 
{{provinsi Lublin}}
[[ru:Парчевский повят]]
[[sk:Powiat parczewski]]
[[uk:ПарчевськийПарчівський повіт]]
40.192

besutan