Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
92 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kutha Banjarmasin]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kutha Banjarbaru]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Banjar]]. TasihDereng rampung, mboten pikantuk data desa wonten ing Kecamatan Tatah Makmur. Sak wetawis dipun garaptilar rumiyen.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Barito Kuala]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Balangan]]. Tasih dipun garap.
6.102

besutan