Lobamba: Béda antara owahan

52 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c (bot Menambah: nl:Lobamba)
(→‎Pranala njaba: typo kat)
{{coor title dm|26|28|S|31|12|E|region:SZ_type:city}}
 
[[Kategori:Cities,Ibukutha townsing and villages in SwazilandAfrika]]
[[Kategori:Ibuutha ing Afrika]]
[[Kategori:Kutha ing Swaziland]]
[[Kategori:Geografi]]
78.625

besutan