Kendhang: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
Ana 4 jinis kendhang yaiku: (urutan saka sing paling gede ukurane)
*[[Kendhang gendhing]] utawa [[kendhang ageng]] ([[kendhang gede]])
*[[Kendhang batangan]] utawa [[kendhang wayanganciblon]]
*[[Kendhang ciblonwayangan]]
*[[Kendhang ketipung]]
 
8.964

besutan