Kendhang: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
==Jinis==
Ana 4 jinis kendhang yaiku: (urutan saka sing paling gede ukurane)
*[[Kendhang gendhing]] utawa [[kendhang ageng]] ([[kendhang gede]])
*[[Kendhang batangan]] utawa [[ciblon]]
*[[Kendhang wayangan]]
8.964

besutan