Kendhang: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
*'''Tong''': swara iki metu saka sisi utawa pinggir bageyan kendhang sing cilik, ditabuh nganggo ujung jari tengah lan jari manis lan langsung dilepas.
*'''Tak''': swara iki metu saka bageyan kendhang sing cilik, ditabuh nganggo kabeh jari lan sebageyan tapak tangan lan ora dilepas utawa tetep nempel, sementara tapak tangan kanan nempel neng bageyan kendhang sing gede. Swara iki nduwe nada paling dhuwur.
 
==Notasi==
 
 
8.964

besutan