Kendhang: Béda antara owahan

299 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
 
==Notasi==
Notasi swara kendhang sing umum dienggo yaiku:
*Swara '''dlong''' diwakili simbol '''D'''
*Swara '''dhah''' diwakili simbol '''b'''
*Swara '''thung''' diwakili simbol '''p'''
*Swara '''ket''' diwakili simbol '''k'''
*Swara '''tong''' diwakili simbol '''o'''
*Sewra '''tak''' diwakili simbol '''t'''
 
 
8.964

besutan