Kendhang: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
[[Image:Traditional indonesian drums.jpg|thumb|240px|Kendang - saka CommonsKendhang]]
'''Kendhang''' iku salahsijining piranti [[gamelan Jawa]] sing ditabuh nganggo kombinasi antara tapak tangan karo jari-jari, dadi ora nganggo [[tabuh]]. Neng musik modern, piranti iki digolongke piranti [[perkusi]]. Kendhang diso'ake neng wadah penyangga saka kayu sing wujude memper huruf '''Y'''.
 
3.255

besutan