1835: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:1835
c (bot Menambah: mhr:1835)
c (bot Menambah: yo:1835)
[[wa:1835]]
[[war:1835]]
[[yo:1835]]
[[zh:1835年]]
[[zh-min-nan:1835 nî]]
70.202

besutan