Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
94 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Banjar]]. Dereng rampung, mboten pikantuk data desa wonten ing Kecamatan Tatah Makmur. Sak wetawis dipun tilar rumiyen.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Barito Kuala]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Balangan]]. TasihSampun dipun garaprampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Hulu Sungai Kidul]]. Tasih dipun damel.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] sanesipun.
<li>Gunung-gunung wonten cithakan puniko : "''[[Cithakan:Gunung ing Indonésia]]''". Tasih dipun garapdamel.
<li>Bandar udhara wonten cithakan puniko :"''[[Cithakan:Bandhar udhara ing Indonésia]]''". Tasih dipun garapdamel.
<li>Kaliyan sanesipun.
</ol>
6.102

besutan