René Descartes: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: zh-yue:笛卡兒; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: yo:René Descartes)
c (bot Menambah: zh-yue:笛卡兒; kosmetik perubahan)
 
== Pranala nJaba ==
* [http://en.wikisource.org/wiki/Author:René_Descartes Rene Descartes ing WikiSource]
{{artikel_dhasar}}
 
[[zh:笛卡儿]]
[[zh-classical:笛卡兒]]
[[zh-yue:笛卡兒]]
39.886

besutan