Gunung Kilimanjaro: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: os:Килиманджаро)
c
:''Kanggo album grup The Teardrop Explodes, pirsani [[Kilimanjaro (album)]].''
 
'''Kilimanjaro''' ([[basa Swahili]]: ''kilima'', gunung; ''njaro'', sumunar) utawa biyèn disebutdiarani '''Kaiser-Wilhelm-Spitze''' iku [[gunung]] ing lor-wétan [[Tanzania]]. Gunung iki gunung paling dhuwur ing donya sing ngadeg bébas,<ref name=NASAnjaro>{{cite web
| url = http://www2.jpl.nasa.gov/srtm/tanzania.htm
| title = SRTM Tanzania Images (deskripsi Kilimanjaro atau Kilima Njaro)