Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
92 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Barito Kuala]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Balangan]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Hulu Sungai Kidul]]. TasihSampun dipun damelrampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Hulu Sungai Lor]]. Tasih dipun damel.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] sanesipun.
<li>Gunung-gunung wonten cithakan puniko : "''[[Cithakan:Gunung ing Indonésia]]''". Tasih dipun damel.
6.102

besutan