Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
130 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
{{Panganggo perintis}}
{{Panganggo merapikan}}
{{Panganggo kopi}}
--->
{{userboxtop|Basa}}
{{user jv}}
{{user id-3}}
{{Panganggo perokok}}
{{Penganggo kopi}}
{{userboxbottom}}
 
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kutha Banjarmasin]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kutha Banjarbaru]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Banjar]]. Dereng rampung, mboten pikantuk data desa wonten ing Kecamatan Tatah Makmur. Sak wetawis dipun tilar rumiyenrumiyén.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Barito Kuala]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Balangan]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Hulu Sungai Kidul]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Hulu Sungai Lor]]. TasihSampun dipun damelrampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Hulu Sungai Tengah]]. Tasih dipun damel.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] sanesipun.
<li>Gunung-gunung wonten cithakan puniko : "''[[Cithakan:Gunung ing Indonésia]]''". Tasih dipun damel.
6.102

besutan