Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
85 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
.
c
c (.)
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Hulu Sungai Kidul]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Hulu Sungai Lor]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Hulu Sungai Tengah]]. TasihSampun dipun damelrampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Kotabaru]]. Tasih dipun damel.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] sanesipun.
<li>Gunung-gunung wonten cithakan puniko : "''[[Cithakan:Gunung ing Indonésia]]''". Tasih dipun damel.
6.102

besutan