Kreta: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: arz:كريت; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: tt:Крит)
c (bot Menambah: arz:كريت; kosmetik perubahan)
Kutha-kutha wigati ing Kreta antara liya:
 
* [[Heraklion]] (''Iraklion'' utawa ''Candia'') (137,711 pedunung)
* [[Chania]] (''Haniá'') (53,373 pedunung)
* [[Rethymno]] (31,687 pedunung)
* [[Ierapetra]] (23,707 pedunung)
* [[Agios Nikolaos, Crete|Agios Nikolaos]] (19,462 pedunung)
* [[Sitia]] (14,338 pedunung)
 
== Organisasi Politik ==
Pulo Kreta yakuwi sawijining [[periphery ing Yunani|periphery]] ing Yunani, dumadi saka papat [[Prefecture ing Yunani|prefecture]] ([[basa Yunani]]: νομοί):
* [[Chania Prefecture|Chania]]
* [[Heraklion Prefecture|Heraklion]]
* [[Lasithi]]
* [[Rethymno Prefecture|Rethymno]]
<!--
For [[amateur radio]] purposes it is considered to be a separate "entity," [[ITU prefix]] SV9.
 
== Pranala jaba ==
* {{wikitravel}}
* [http://www.crete-region.gr Region Kreta]
 
{{geo-stub}}
[[ar:كريت]]
[[arc:ܩܪܛܐ]]
[[arz:كريت]]
[[ast:Creta]]
[[be:Востраў Крыт]]
40.556

besutan