Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
394 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
Ingkang bade dalem damel inggih puniko :
<ol style="list-style-type: lower-alpha;">
<li>Wilayah administratif :<br>
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahandésa]] wonten /[[Kutha Banjarmasinkelurahan]]. wonten Sampun rampung. ing,
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kutha BanjarbaruBanjarmasin]]. Sampun rampung.
#[[Kutha Banjarbaru]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Banjar]]. Dereng rampung, amargi mboten pikantuk data desa wonten ing Kecamatan Tatah Makmur. Sak wetawis dipun tilar rumiyén.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Barito Kuala]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]]Kabupatèn kaliyan [[kelurahan]] wonten [[KabupatènBarito BalanganKuala]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Hulu Sungai KidulBalangan]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Hulu Sungai LorKidul]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Hulu Sungai TengahLor]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]]Kabupatèn kaliyanHulu [[kelurahan]] wonten [[KabupatènSungai KotabaruTengah]]. Sampun rampung.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] wonten [[Kabupatèn Tanah BumbuKotabaru]]. Tasih dipunSampun damelrampung.
#[[Kabupatèn Tanah Bumbu]]. Tasih dipun damel.
#[[Kecamatan]] kaliyan [[kelurahan]] sanesipun.
#Ugi sanesipun.
<li>Gunung-gunung wonten cithakan puniko : "''[[Cithakan:Gunung ing Indonésia]]''". Tasih dipun damel.
<li>Bandar udhara wonten cithakan puniko :"''[[Cithakan:Bandhar udhara ing Indonésia]]''". Tasih dipun damel.
6.102

besutan